Chocolate Slim Danmark

Jeg hedder Emma, og jeg vil gerne fortælle dig om min erfaring med Chocolate Slim.

Det drejer sig om det produkt, der lover, at “vægttab aldrig har været så nemt”.

Køb Chocolate Slim

Fabrikanten beskriver sammensætningen som afbalanceret, idet ingredienserne i Chocolate Slim er som følger:

  • Naturlig kakao – dette producerer humørhormoner, der fjerner trangen til søde sager og forstærker fedtforbrændingen
  • Valleprotein – det mest effektive protein, idet kroppen forbruger omkring 70% af de tilførte kalorier til fordøjelsen af dette protein
  • Sojalecitin – forstærker fedtforbrændingen og blokerer fedtaflejring
  • Havreklid – giver energi og livslyst, mens de det dæmper appetitten
  • Glaukomannan – Forhindrer aflejring af fedt på problemområder og giver energi
  • Vitaminer og mineraler – forbedre din fysiske og mentale tilstand, mens de afbalancerer fedtmetabolismen.

Chocolate Slim Ingredient

Nu da vi ved, hvad fabrikanten af Chocolate Slim siger, kan vi gå videre til de erfaringer, jeg har gjort mig.

Allerførst vil jeg gerne fortælle jer lidt om mig selv. Jeg er 28 år gammel og arbejder i en bank, mandag til fredag fra kl. 9 til kl. 17. Jeg kommer hjem omkring kl. 18 og tager mig af husholdningsarbejdet: laver mad, vasker og stryger. Det er sjældent, jeg har tid til mig selv, og når jeg har det, foretrækker jeg som regel at tilbringe den i sengen, hvor jeg ser fjernsyn. Sådan har min dagligdag været i 5 år, og det er sådan, min vægt er nået op på 86 kg. Jeg har simpelthen ikke tid til at motionere, og når jeg prøvede at gøre det, var det meget ubehageligt, fordi jeg ikke kunne komme ret langt med det. Jeg blev meget hurtigt træt…

Køb Chocolate Slim

Med hensyn til min mad, kan jeg ikke sige at jeg grovæder eller spiser for meget, men jeg kan heller ikke holde mig til en streng kostplan. Jeg har prøvet mange af dem, men jeg holdt ikke længere end 3 dage, før jeg gav op, og nu er jeg begyndt at spise endnu mere, end jeg gjorde før.

Chocolate Slim Review

Efter 2 års pinsel, en tid, hvor jeg kæmpede mod vægten og søgte efter en metode, der ville virke for mig og kunne tilpasses min livsstil, anbefalede en af mine kolleger fra arbejdet mig at prøve Chocolate Slim. Jeg kunne selv se, hvor meget hun tabte sig på ret kort tid (1 måned), så det sagde jeg, jeg også burde prøve. Jeg gik på fabrikantens hjemmeside og bestilte produktet, der kom efter tre dage. Alt gik efter planen, og produktet virkede godt nok. Jeg så også, at min kollega tabte sig mere som dagene gik. Men efter mine mange fejlslagne forsøg på at tabe mig var jeg stadig skeptisk. Jeg troede ikke, det ville virke for mig.

Køb Chocolate Slim

Og alligevel begyndte jeg at bruge Chocolate Slim som følger:

  1. Et glas destilleret vand på tom mave, og så erstattede jeg morgenmaden med 2½ Chocolate Slim. Jeg kunne mærke fra første dag, hvordan det rensede mig, aktiverede mit stofskifte og samtidig gav mig mere energi og mere livslyst end min almindelige morgenmad. Jeg havde det også vældig godt med at jeg havde sparet kalorierne fra morgenmaden.
  2. Jeg erstattede aftensmaden, som var mit mest faste måltid, med Chocolate Slim. Udover, at jeg ikke var sulten og slet ikke havde lyst til mad, havde jeg også energi til at gøre mere end bare at ligge i sengen og se fjernsyn. Jeg blev mere aktiv, hvilket hjalp mig meget. Fra at være den udmattede person, jeg normalt var omkring kl. 8 om aftenen, ville jeg ud og gå aftentur med min mand. Selv han var chokeret – på en positiv måde – og glad og imponeret!

 

Siden alt var så enkelt og behageligt, holdt jeg mig til min nye lidenskab, Chocolate Slim.

Jeg bestemte mig til at veje mig efter den første uge.

Og resultaterne udeblev ikke: efter en uge vejede jeg 81 kilo, hvilket ville sige, at jeg allerede havde smidt 5 kg!!!

Det var første gang i mit liv, det var lykkedes for mig, og det var første gang, jeg havde tabt mig. Jeg så mig i spejlet og kunne slet ikke tro det, og det kunne min mand heller ikke.

Det var i det øjeblik, jeg fik vinger, jeg følte, at det her kan jeg godt, og at det bare var begyndelsen. Det var noget nyt for mig, at folk spurgte mig, hvad der foregik, og hvordan jeg gjorde det. Alle var nysgerrige om min slankekur, hvor meget jeg motionerede, og de blev forbløffede, når jeg fortalte dem om Chocolate Slim.

Jeg besluttede mig til at overholde reglen om at veje mig igen efter en uge.

Køb Chocolate Slim

Ved I hvad? Vægten viste 76 kg, så 5 kilo mere på en uge – i alt 10 kilo på blot 2 uger!!! Forandringen var virkelig stor, jeg kunne allerede se mit ansigt, som det skulle se ud, det sande jeg. Men der var også problemer med det. Mit tøj blev for stort! Ha ha ha, det var den slags problemer jeg havde drømt om!

Chocolate Slim blev en livsstil for mig.

Der går endnu en uge, hvor jeg taber 4 kg mere, så jeg når 72 kilo. Det havde jeg ikke vejet siden jeg var studerende.

Efter den 4. uge, dvs. en måned, har jeg besluttet mig til at skrive dette indlæg. Lige nu, mens jeg skriver dette, har jeg nået 68 kilo. Det er dårligt gået op for mig, men forandringen er utrolig. Det har totalt ændret mig, det har ændret mit liv, kunne man sige. Du kan se resultaterne herunder efter en måned med Chocolate Slim:

Chocolate Slim Result

Til slut vil jeg fortælle dig helt ærligt, at jeg er enormt tilfreds med Chocolate Slim, og det er nu en del af mit liv, fordi jeg godt vil smide nogle få kilo mere og nå min målvægt på 59-60 kg. Jeg anbefaler det også til dig, især hvis du allerede har forsøgt at slanke dig og motionere, og det ikke virkede. Det er den nemmeste måde at tabe sig på uden alt bøvlet. Jeg anbefaler også at du tager før og efter billeder, som jeg gjorde, fordi det vil holde dig motiveret.

For eventuelle andre spørgsmål om Chocolate Slim eller noget andet, vil jeg vente på at høre fra jer!

Køb Chocolate Slim

Previous Chocolate Slim Eesti
Next Chocolate Slim Suomi

About author

Editor review

Kvalitet
5/5
Pris
5/5
Levering
5/5

5

Excellent
5
Summary

Jeg anbefaler at bruge Chocolate Slim!

You might also like

Sorry, no posts were found.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply