Chocolate Slim Magyarország

A nevem Emma és a Chocolate Slim szerzett tapasztalatomról szeretnék mesélni.

Arról a termékről van szó, ami azt ígéri, hogy “a fogyás még soha nem volt ilyen egyszerű.”

Rendelés Chocolate Slim

A gyártó az összetételt kiegyensúlyozottnak mutatja be; a Chocolate Slim összetevői a következők:

  • Természetes kakaó – boldogsághormont termel, miközben megszünteti az édesség iránti vágyat és fokozza a zsírégetést
  • Tejsavófehérje – a leghatékonyabb fehérje, a test a bevitt kalóriák mintegy 70%-át felhasználja ennek a proteinnek az emésztésekor
  • Szójalecitin – fokozza a zsírégetést és meggátolja a zsírlerakódások kialakulását
  • Zabrost – energiát és életkedvet ad, miközben csökkenti az ételek iránti vágyat
  • Glükomannán – megakadályozza a zsír lerakódását a problémás területeken és energiát biztosít
  • Vitaminok és ásványi anyagok – javítja az Ön fizikai és mentális állapotát, miközben a zsíranyagcsere egyensúlyba kerül.

ingredients

Most, hogy tudjuk, hogy a Chocolate Slim gyártója mit mond, lépjünk tovább és beszéljünk az én tapasztalatomról.

Rendelés Chocolate Slim

Először is, szeretnék elmondani néhány dolgot magamról. 28 éves vagyok és a bankszektorban dolgozom, hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között. Körülbelül 18 órára érek haza, majd elvégzem a házimunkát: főzés, mosás és vasalás. Ritkán van szabadidőm magamra és legtöbbször szívesebben töltöm azt az ágyban tévénézéssel. Ez volt a napi rutinom 5 évig, és így lettem 86 kg. Tényleg nincsen időm mozogni, és amikor megpróbáltam, nagyon bosszantó volt, mert nem voltam képes túl sokat elérni. Nagyon gyorsan elfáradtam…

Ami a táplálkozásomat illeti, nem tudom megmondani, hogy valamit helytelenül csinálok-e, vagy, hogy túl sokat eszem-e, de azokat a szigorú diétákat nem tudom megtartani. Sokat kipróbáltam közülük, de 3 napnál tovább nem tudtam ellenállni, feladtam őket, és még többet kezdtem enni, mint azelőtt.

Chocolate Slim

2 év szenvedés után – amely idő alatt hiába küzdöttem és kerestem egy olyan módszert, ami működne nekem is, és illene az életmódomhoz- egy munkatársam ajánlotta a Chocolate Slim-et. Láttam a saját szememmel, hogyan fogyott le viszonylag rövid idő alatt (1 hónap), így azt mondtam, nekem is meg kellene próbálni. Megnéztem a gyártó honlapját és megrendeltem a terméket, ami 3 nap után megérkezett. Minden a tervek szerint ment és a termék is jónak tűnt. Azt is láttam, ahogy a kollégám minden nap egyre több súlyt veszít. De a sok sikertelen fogyási kísérlet után, én még mindig szkeptikus voltam. Nem hittem, hogy nekem működne.

De mégiscsak elkezdtem a következőképpen használni a Chocolate Slim-et:

  1. Egy pohár szénsavmentes víz éhgyomorra és a reggelit egy csésze Chocolate Slim-mel helyettesítettem. Az első naptól kezdve éreztem, hogy hogyan tisztít, aktiválja az anyagcserémet, ugyanakkor több energiát és életkedvet ad, mint a rendes reggelim. Továbbá nagyon jól éreztem magam, attól tudattól, hogy a reggeli kalóriákat kihagytam.
  1. A vacsorát, ami a legbiztosabb étkezés volt, Chocolate Slim-mel helyettesítettem. Amellett, hogy nem voltam éhes és nem vágytam az ételekre, az ágyban fekvésnél és tévénézésnél többre is volt energiám. Aktívabb lettem és ez sokat segített. Ahelyett a kimerült ember helyett, aki általában 8 óra körül voltam, ki akartam mozdulni egy esti sétára a férjemmel. Még ő is megdöbbent – pozitív értelemben- jó benyomást tett rá!

Rendelés Chocolate Slim

Minden olyan egyszerű és kellemes volt, megtartottam az új szenvedélyem, a Chocolate Slim-et.

Úgy döntöttem, hogy megmérem magam az első hét után.

És az eredmény sem késett: egy hét után 81 kg voltam, ami azt jelentette, hogy már 5 kg-tól megszabadultam!!!

Ez volt az első alkalom az életemben, amikor sikerrel jártam, és az első, amikor összejött a fogyás. Belenéztem a tükörbe és nem hittem a szememnek, a férjem sem.

Ez volt az a pillanat, amikor szárnyakat kaptam, úgy éreztem, hogy meg tudom csinálni és ez még csak a kezdet volt! Új volt számomra, hogy az emberek azt kérdezik tőlem, hogy mi történik, hogyan csináltam. Mindenki kíváncsi volt a diétámra, hogy mennyit mozgok és csodálkoztak, amikor a Chocolate Slim-ről beszéltem nekik.

Úgy döntött, hogy megtartom azt a szabályt, hogy egy hét után újramérem magam.

Képzeld mi történt! A mérleg 76 kg-ot mutatott, újabb 5 kg egy hét alatt – összesen 10 kg mindössze 2 hét alatt!!! A változás igazán nagy volt, már láttam az igazi arcomat, az igazi képmásomat. De problémák is jelentkeztek: a ruháim túl nagyok voltak! Hahaha, ezek azok a problémák, amikre vágytam!

A Chocolate Slim egy életforma lett a számomra

Még egy hét telt el, ami alatt újabb 4 kg-ot fogytam és elértem a 72 kg-ot. Nem voltam ilyen súlyban a főiskola óta.

Rendelés Chocolate Slim

A 4. hét, vagyis egy hónap után, úgy döntöttem, hogy megírom ezt a bejegyzést. Most, amikor éppen írom, már elértem a 68 kilogrammot. Én még fel sem fogtam, de a változás hihetetlen. Teljesen megváltozott engem, mondhatom, hogy megváltoztatta az életemet. Lent megnézheti az eredményeket egy hónap Chocolate Slim használat után:

Chocolate Slim

Összefoglalva, őszintén szeretném elmondani, hogy nagyon elégedett vagyok a Chocolate Slim-mel és most is része az életemnek, mert még meg szeretnék szabadulni néhány kilótól, hogy elérjem az 59-60 kg-os ideális súlyomat. Önnek is ajánlom, különösen, ha már megpróbált diétázni és mozogni, és nem működött. Ez az egyszerű módja a súlyvesztésnek, anélkül, hogy fejfájást okozna. Azt is javaslom, hogy készítsen fényképet előtte és utána, ahogy én is, mert ez tovább motiválni fogja Önt.

Rendelés Chocolate Slim

Ha bármilyen kérdése lenne a Chocolate Slim-mel –és nem csak azzal- kapcsolatban, várom az üzenetét!

Previous Chocolate Slim France
Next Chocolate Slim Italia

About author

Editor review

minőség
5/5
ár
5/5
kézbesítés
5/5

5

Excellent
5

You might also like

Sorry, no posts were found.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply