Chocolate Slim Srbija

Moje ima je Emma i volela bih da Vam ispričam o svom iskustvu sa Chocolate Slim-om.

Reč je o tom proizvodu koji obećava da “gubljenje kilograma nikada nije bilo lakše”.

Kupi Chocolate Slim

Proizvođač predstavlja sastav kao izbalansiran, dok su sastojci Chocolate Slim-a sledeći:

  • Prirodni kakao – proizvodi hormone sreće dok eliminiše želju za slatkišima i pojačava proces topljenja masnih naslaga.
  • Proteine iz surutke – najefikasniji protein, telo konzumira približno 70% datih kalorija tokom varenja ovog proteina
  • Sojin lecitin – pojačava proces topljenja masnih naslaga i zaustavlja taloženje masti
  • Ovsena vlakna – daju energiju i polet, smanjujući apetit
  • Glukomanan – sprečava taloženje masti u nepogodnim područjima i daje energiju
  • Vitamini i minerali – poboljšavaju Vaše fizičko i mentalno stanje, balansirajući metabolizam masti.

ingredients

Sada kada znamo šta proizvođač Chocolate Slima-a kaže, možemo da nastavimo daljei pričamo o mom iskustvu.

Kupi Chocolate Slim

Za početak, želela bih da Vam kažem nekoliko stvari o sebi. Imam 28 godina i radim na polju bankarstva, od ponedeljka do petka od 9 do 17. Dolazim kući oko 18 i vodim računa o kućnim poslovima: kuvanju, pranju veša i peglanju. Retko imam slobodno vreme za sebe i najčešće volim da ga provodem u krevetu, gledajući TV. Ovo je bila moja rutina 5 godina i tako sam stigla do 86 kilograma. Zaista nemam vremena da vežbam, a kada sam pokušala da uradim to, bilo je veoma neugodno zato što nisam mogla mnogo da postignem. Umarala sam se veoma brzo…

Što se tiče moje ishrane, ne mogu da kažem da je nepravilo koristim ili da jedem previše. Ali ne mogu ni da držim te striktne dijete. Probala sam mnoge, ali nisam izdržala više od 3 dana, i kada bih odustala, počela bih da jedem još više nego što sam jela ranije.

Chocolate Slim

Nakon dve godine mučenja, perioda u kojem sam se borila i tražila metodu koja bi funkcionisala za mene i koja bi se prilagodila mom životnom stilu, koleginica sa posla mi je preporučila Chocolate Slim. Mogla sam da vidim svojim očima kako je ona izgubila kilograme u relativno kratkom vremenskom period (mesec dana), pa sam odlučila da bi trebalo i ja da probam. Otišla sam na sajt proizvođača i naručila sam proizvod koji je stigao posle 3 dana. Sve je išlo po planu i proizvod je delovao dobro. Takođe, gledala sam kako moja koleginica gubi kilograme svakoga dana. Ali, posle toliko propalih pokušaja da izgubim kilograme, još sam bila skeptična. Mislila sam da na mene neće delovati.

A ipak, počela sam da koristim Chocolate Slim, na sledeći način:

  1. Jedna čaša vode na prazan stomak i zamenila sam doručak jednom šoljim Chocolate Slim-a. Osetila sam od prvog dana kako me pročišćava, aktivira moj metabolizam i, u isto vreme, daje mi više energije i polata od mog uobičajenog doručka. Takođe, osetila sam se veoma dobro znajući da sam preskočila kalorije koje unosim tokom doručka.
  1. Zamenila sam večeru, koja je bila uobičajeni obrok, Chocolate Slim-om. Osim što nisam bila gladna i nisam imala apetit, takođe sam imala i energije da radim nešto više, ne samo da ležim u krevetu, gledajući TV. Postala sam aktivnija i ovo mi je mnogo pomoglo. Od iscrpljene osobe, koja sam uobičajeno bila oko 8 sati, htela sam da odlazim u večernje šetnje sa svojim suprugom. Čak je i on bio iznenađen – u pozitivnom smislu – impresioniran!

Kupi Chocolate Slim

Pošto je sve bilo tako jednostavno i ugodno, zadržala sam svoju novu strast, Chocolate Slim.

Odlučila sam da se izmerim posle prve nedelje.

I rezultati nisu izostali: posle nedelju dana sam imala 81 kilogram, što je značilo da sam se već rešila 5 kilograma!!!

To je bilo prvi put u mom životu da sam uspela da se oslobodim kilograma. Pogledala sam se u ogledalo i nisam mogla da verujem, kao ni moj suprug.

To je bio trenutak kada sam dobila krila, osetila da sam da ja to mogu da uradim i da je ovo bio samo početak! To je bilo nešto novo za mene, da me ljudi pitaju šta se dešava, kako sam uspela. Svi su bili znatiželjni da saznaju o mojoj dijeti, koliko sam vežbala i bili su zadivljeni kada sam im pričala o Chocolate Slim-u.

Odlučila sam da zadržim pravilo da se merim ponovo posle svake nedelje.

Pogodite šta? Vaga je pokazivala 76 killograma, znači još 5 kilograma za nedelju dana – ukupno 10 kilograma za 2 nedelje!!! Promena je bila ogromna, već sam videla svoje pravo lice, svoju pravu sliku. Ali pojavili su se i problemi: odeća mi je bila prevelika! Hahaha, ovo su bili problemi koje možete samo poželeti!

Chocolate Slim je postao moj način života

Prolazi još jedna nedelja, tokom koje sam izgubila još 4 kilograma, dostigla sam težinu od 72 kilograma. Nisam imala toliko kilograma još od fakulteta.

Posle četvrte nedelje, odnosno mesec dana, odlučila sam da napišem ovaj članak. Upravo sada, dok pišem ovo, stigla sam do 68 kilograma. Nisam ni primetila ovo, ali promena je neverovatna. Potpuno me je promenilo, promenilo je moj život, mogu da kažem. Ispod možete da vidite rezultate nakon mesec dana korišćenja Chocolate Slim-a:

Chocolate Slim

U zaključku, želim da Vam kažem potpuno iskreno da sam neverovatno zadovoljna Chocolate Slim-om i sada je deo mog života, zato što želim da se rešim još nekoliko kilograma kako bih dostigla svoju idealnu težinu od 59-60 kilograma. Takođe bih i Vama preporučila, posebno ako ste već pokušali da držite dijete I da vežbate, ali nije bilo uspešno. To je jedini način da izgubite kilograme bez mnogo muke. Takođe Vam preporučujem da se slikate pre i posle, kao ja, jer ćete tako ostati motivisani.

Kupi Chocolate Slim

Ako imate bilo koja druga pitanja što se tiče Chocolate Slim-a, i ne samo toga, očekujem Vaše poruke!

Previous Chocolate Slim Polska
Next Chocolate Slim Lietuva

About author

Editor review

Kvalitet
5/5
Cena
5/5
Isporuka
5/5

5

Excellent
5
Summary

Volim Chocolate Slim!

You might also like

Sorry, no posts were found.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply